ŽvB deníky

Tresty a nervy [Březen - Duben 1995]

Dneska mě Danny a Blair a vlastně všichni co se dnes toulali po večerce venku vytočili do běla ! Tak oni věděj o tom všem co se včera stalo, ale dál se klidně toulaj po hradě.. A to nemluvim o tom, že jsem naštvaná hlavně proto jak se o ně bojim !!

Devon mě nakonec nezavřel do věže jak princeznu, ale chová se tak ke mě. Chvíle s nim jsou pro mě chvíle klidu, kdy můžu vypustit všechny problémy. Jsem šťastná ! Ale na ty chodiče venku jsem vážně byla hnusná. Ani jsem tak moc vyjet nechtěla, ale prostě mě štvali. Samozřejmě Ash když se o jejich trestech dozvěděl měl kecy.. jako vždy žádná novinka. Druhý den když jsem na ně čekala ve vstupce a Ashovi řekla, že si je od něj vemu až dodělaj trest u něj tak brblal.. ZNOVU žádná novinka !! Nakonec jsem se tím čekáním trochu uklidnila a rozhodla se, že si s Dannym promluvim jenom a ostatní poslala na kolej. Jenže než jsem stihla něco říct tak jse začali všichni scházet před Nebelvírem. Dokonce dvě prvačky suveréně vylezli ven ze spolky. Tak maj trest.. Joo já vim. Ale co by jsi dělal asi na mym místě ty a stejně lepší jak trest u Ashe! Taky že Ash samozřejmě špehoval a kdyby už ten trest neměli ode mě maj ho od něj. Měla bych si vlastně zjistit komu jsem přesně ten trest dala. Danny, Blair, Gian, dvě prvačky z Nebelu a Darius. Jo to je asi vše.. No já vážně nemůžu za to že se takhle všichni sešli! Maj smůlu nemůžu bejt pořád ta hodná Kath. No a kdy jim ho dám to taky nevim. V pondělí jsem neměla čas tak jsem jim řekla že trest  nemaj. Prostě jsem neměla čas a aspoň jsem si odpočinula od těch stresů a okolního světa. Dám jim ho prostě jindy no..

Těším se na prázdniny ! Budu doufat v to, že se s Vally udobříme a budu trávit prázdniny s ní, Devonem a Ginou a Rose a jejím mimčem. Mám ale zlej pocit že se mi můj sen nesplní a stejně něco pokazí.. No budu se teď prostě soustředit hlavně na přítomnost a na NKÚ. Fakt nevim jak je zvládnu...

Přidal Katherine Star ve 7.3.2014 0:00:00
Kategorie: Rok 1994/19955. ročník

Všechno se vyhrocuje [Březen 1995]

 Za několik dní, který byli v podstatě klidný. No jen jsem ležela v kabinetu s Devonem a flákala se. Doufám jen že nikdo (krom Ashe, protože ten ví všechno) nepojal podezření, že jsem podezřele pořád pryč. Do koleje se chodím převlékat a sem tam podívat jestli něco neni potřeba. Vážně by to chtělo tu schránku na vzkazy.. Ještě zajdu za Sarah Senter se připomenout.

.....

Po tomhle co se dnes stalo mě Devon už nikam snad nepustí ! Pořád jsem sama dost rozklepaná.. Byla jsem totiž málem unesená a Leia na pár hodin doopravdy unesená. Ale jak to začalo..

Ráno jsem se tiše vyplížila z postele, abych neprobudila Devona a zaslechla v rozhlasu že Leia má mít trest. Zpanikařila jsem a začala urychleně hledat Leiu, abych jí řekla, že tam rozhodně nesmí jít. Ještě jí Cecile něco udělá a nebo rovnou unese ! Hlavou mi kolovaly různorodý nápady co vše by se mohlo stát. V pokoji jsem Leiu nenašla a tak se rozhodla z alarmovat Senter a Redhorna. Byli oba u Senter ( jak jinak) tak jsem je obeznámila a měla jsem mezitím co se oni dva radili (možná), najít Leiu a zjistit kde ten trest má aby jí mohl Redhorn na tajnačku hlídat. Leiu jsem naštěstí potkala hned chvíli na to. Řekla mi že se mají sejít u skleníků. No jistě ! Proč se nesejít u lesa. Jak okatý !! Trochu jsem si oddechla když vše bylo konečně domluvený, ale pořád jsem z toho měla divnej pocit a nevěděla jestli bych tam stejně neměla jít...

Osudová chyba!! Jo Kath hraj si na hrdinku! Kdyby jsi aspoň přemýšlela a zakouzlila na ni něco normálního!! To jsem mohla rovnou do ní jenom šťouchnout. Jenže když jsem viděla Leiu a Cecile u ohořelý ho a rozpadlý ho plotu a to jak na Cecile všichni učitelé jen blbě čuměli a nic nedělali. Tak jsem jí podkopla nohy a myslela si, že aspoň Redhorn nějak zareaguje.. Ale nezareagoval.. Houby!! Takže Cecile využila situace drapla mě a Leiu za ruku a táhla do lesa. Snažila jsem se jí vykroutit, kopla jsem jí do holeně a vyškubla jí pár vlasů. To už jí ale asi ruply nervy, protože pak už si pomatuju jen tmu...

Probudila jsem se ani nevim po jaký době a zjistila že jsem pořád v lese. Bez hůlky a Leia s Cecile nikde... Rozhlédla jsem se a jediný co jsem zahlédla bylo pohybující se stín, který šel přímo ke mě.. naštěstí to byl ale Alert a ne nějakej vrah a nebo medvěd. Rychle jsme spolu vykličkovali z lesa a došli na místo "činu". To už se tam mezitím seběhli ostatní profesoři. A pak nastal zmatek.. hledal se komplic a když se našel tak se musel chytit...dvakrát.

Tolik kolik jsem naběhla za dnešek jsem nenaběhla za celej svůj život! Bylo to jako na jednu stranu i docela vzrušující. Učitelé na mě nekoukali vyloženě jako na dítě a ani nikdo neprotestoval, že tam po večerce s nima pořád jsem. Prostě jsem tam byla s nima a pomáhala. Hlavně jsem chtěla pomoct aby našli Leiu.. třeba je to i trochu moje vina, kdybych přišla se na ní podívat dřív tak bych si stihla vymyslet plán a nemusela tak trapně zkoušet někoho zastavit. Ale když jsem sledovala toho šmejda na zemi ( jo už jsme ho dohnali) tak mě asi nejvíc štvalo to že nemam hůlku. Jsem bezbranná.. Say zrovna když chtěla jít prohrabat tomu blbcovi kapsy tak mi podala jeho hůlku ať jí podržim a pohlídám, ale ať nekouzlim..noo to jsem asi slibovat neměla, protože jen co se dozvěděl o veritaséru a už mu ho chtěla Say nalít do krku tak začal zdrhat. Učitelé se rozeběhli za ním..teda aspoň si to mysleli a já běžela za ním.. Ani jsem nijak nekomentovala to, že jsem skoro narazila do Dannyho a Daisy a jen jim řekla "chyť ho!" a běžela dál. Po úporném běhu, kdy jsem snad 3x spadla  a marně se snažila ho chytit se mi nakonec povedlo ho sejmout.. nebo to možná byla Daisy. Ale rozhodně to byl úctihodnej výkon! Zazdila jsem ho a poprosila Dai ať skočí pro ty zatoulaný učitele... Jak na to koukám už jsem toho zase napsala hromadu. Měla bych brzdit a stejně pak jsme už jen vyslýchali toho blbce a to bych sem psát neměla..kdo ví kdo mi bude mít potřebu číst můj deník. Nakonec to v podstatě dopadlo dobře.. Leia je v pořádku a ty dva zamčený každej jinde. Stejně tolik informací bylo moc i na mě.. chudák Leia, která je v tom vše nevině...

Přidal Katherine Star ve 7.3.2014 0:00:00
Kategorie: Rok 1994/19955. ročník

Brumbál, Leia a další pohromy [Leden - Březen 1995]

 Umřel Brumbál.. bylo to tak náhlí. ani nevim jak, ale najednou všude černo a portrét Brumbála ve vstupce. Vše jsem se dočetla až ve věštci.. Rudý.. Ty snad zničej všechno co můžou..aspoň že Brumbál vzal sebou i toho hlavního rudýho. Můžem na něj být pyšný.. 

Dneska je Valentým a místo toho aby tady jako minulej rok pobíhala Leia v růžovém a rozdávala valentýnky jsme skoro všichni seděli na pohřbu Albuse Brumbála a přemýšleli nad smyslem života. Aspoň já jo.. Chápala jsem Ashe, který shrbeně seděl vedle mě..jo seděl vedle mě. Muselo ho to hrozně ranit.. ano myslíš si že jsem asi cvok když si to myslim, ale je to pravda.. odvážil se i na proslov.. Bylo to všechno tak pochmurný, ale i tak když jsem se podivala na portrét Brumbála nad jeho hrobkou. Vypadalo to skoro jako kdyby se na nás na všechny usmíval tím svým způsobem. Po pohřbu aby toho ještě nebylo málo jsem narazila u vchodu do vstupky na pár postávajících studentů od nás. A vchod byl zavalenej šutrákem. Přišlo mi to strašně zvláštní a naskakovala mi na zádech varovná husí kůže. Běžela jsem pro Ashe, ale než jsme se stihli vrátit tak jsem se dozvěděla, že už někdo ze spolky vyběhl. Prý žena starší.. A to co sem viděla když jsem doběhla k pokoji Leii.. Rozražený ohořelý dveře, a úplně rozcupovaná její postel. Pohroma!  kdo by to jen chtěl udělat? Vzala jsem radši Leiu k sobě do pokoje a odpadla úplně mrtvá do postele. 

Dneska jsme řešili ten  pokoj  a zjistili, že Leie zmizeli komplet všechny její věci. Zburcovala jsem učitele a řekla jim svoje poznatky a obavy..Dala jsem Leie náhradní klíč od pokoje a teď tam spí se mnou když už se ukážu. S Vally se snažím mluvit kdykoliv jí potkám, ale reakce je většinou úplně stejná.. ale nepřestávám doufat.. 

......

 Dneska za mnou byl Danny s tím, že si myslí že někdo z učitelského sboru chce vykrást kabinet Thruffla. Přišlo mi to divný, ale začalo mi vše tak trochu dávat smysl. Proč by někdo kradl Leie věci a pak chtěl najednou se vkrádat i do kabinetu Thruffla - jeho táty. Je v tom určitě nějaká spojitost. Tak jsem se rozhodla o tom říct i učitelům. Přece jenom ta učitelka prý nějaká Cecile a ještě někdo mají sraz už zítra. A pokud fakt dala trest v mučírně tak neni v pořádku. Doufám, že Danny nebude nějak zmatkařit a dělat blbosti..

Jako kdybych si to nemyslela. Já ho fakt picnu jako kdyby komplikací nebylo už dost. Plán byl jasný.. bože můj! No co budem se muset s tím poprat. Dala jsem vědět Say a Senter. Byl to fakt ulítanej den.. Pořád jen do schodů, klepání na dveře a pak jen další schody. Každýmu vysvětlit co se děje a ujistit je že nejsem cvok. Naštěstí mi věřily. Senter mi potvrdila, že v danej čas tam bude a že dá vědět i profesorovi Redhornovi. Už jsem se začínala bát že tam skončim sama na dva maniaky co jdou po Leie nebo co vůbec chtěj. Blížil se čas srazu a já byla čím dál tim víc nervozní. A očividně všem přišlo divný že Danny chodí furt za mnou a něco si šeptáme. Orwellka si nás ještě zavolala do síně a oznámila nám že Senter je zástupkyně ředitele prozatimní.Modlila jsem se ať vše stíháme a taky aby toho ty dva nevyužili a nešli tam dřív. Nakonec jsem zalezla v učebně skoro pod stůl a zastírala se nekonečně dlouho minut. Jenže pak mě z mého znuděného a vystrašeného rozjímání pod stolem vyrušily kroky který se rozléhaly po chodbě. Čekala jsem kdy se otevřou dveře, ale stalo se něco na co jsem si prostě nevzpomněla.! Já blbka! No jasně použil vyhledávací kouzlo a okolo mě se rozezněl děsně otravnej zvuk a jisky. Slyšela jsem podobnej zvuk i z kabinetu takže Senter je na místě tak jak měla být. Ale jsme odhaleni... Ještě nějakou chvíli vyčkávám co se bude dít. Naštěstí vylezla profesorka z kabinetu a řekla mi že by tu měl hlídat ještě profesor Redhorn. No třeba někoho zahlídl. Doufám v to, protože jinak budu za lhářku a nebo cvoka.

Ach jo tak tohle se vážně nepovedlo.. naštěstí profesor Redhorn vážně zahlídl nějakého muže. Prý to je novej učitel mudlů. Co se s těma učitelema dějě..že se pořád najde vždycky nějakej takovejhle co je buď rudej a nebo má potřebu unášet studenty. 

 

Přidal Katherine Star ve 7.3.2014 0:00:00
Kategorie: Rok 1994/19955. ročník

Prosinec a Nový Rok 1995

 Je pozdě večer a já ležim ve starém a už nepoužívaném kabinetu.  V pokoji na koleji jsem teď málo.. Vally se odstěhovala a já mám pocit, že tohle jen tak nepřekonáme a bojím se toho..Vally si myslí že se lituju, ale já nelituju sebe, ale svého činu. Chápu jí.. zasloužim si to, byla jsem blbá. Mám takovej pocit, že ti sem píšu pořád dost podobný věci deníčku. Tohle je ale jiný.. ztrácím Vally a to je opravdu to nejhorší co se mohlo stát..

Asi seš zmatenej co se vlastně dějě..no já vlastně taky. Jsem s Devonem. Jako jo chodim s nim. A jo jsem šťastná ale na druhou stranu děsně smutná. Vážně nevim co bych sem měla dál psát a hlavně aby to mělo hlavu a patu.

No jo celej blíženec..rozpolcená osobnost..

.......

Vánoce 1994

Asi ty nejprapodivnější vánoce co jsem kdy zažila..

Financí bylo málo, ale rozhodla jsem se že prostě dám dárky všem co by je dostat měli. Napsala jsem pro Vally knížku s různýma citátama a snažila se dát každýmu aspoň nějakou drobnost aby se neřeklo. Dárků sem dostala málo, ale očividně všichni poznali, že si žádný nezasloužím..aspoň že rodiče nevědí co se tady děje.. To mi připomíná, že bych jim měla napsat.. Ječivá plíseň se rozšiřuje mezi další lidi a začíná to vypadat kriticky..

.......

Nový Rok 1994/1995

Proplavala jsem do nového roku.. a to doslova. Udělali jsme si hezkej večer s Devonem v prefektský koupelně, protože oficiální oslava nebyla kvůli tý plísni.. Doufám, že novej rok bude lepší jak ten minulý.. A že se usmířím s Vally. Stýská se mi..

Přidal Katherine Star ve 7.3.2014 0:00:00
Kategorie: Rok 1994/19955. ročník

Nestíhám.. říjen 1994

řijen 1994

Ty tedy už vypadáš..oslí uši a ta vazba vypadá, že se za chvíli rozpadne. Ale mám pro tebe naprosto úžasnou novinku! Stala jsem se prefektkou. Pořád nemůžu uvěřit tomu že jsem odznak dostala já a ne třeba Vally. Je mi to i na jednu stranu líto, protože vím jak ona se strašně moc prefektem chtěla stát. Ale tak třeba dodělá zkoušky a bude prefektem příští rok. To by bylo super. Přála bych jí to. Ale pokud je tedy o něco stát, když Ash je takovej jakej je.. Nevim co si s ním mám počít. I když mu nedávám žádný podněty k tomu aby na mě byl hnusnej tak i tak je a vozí se po mě jak jen může. Jen se snažím pomoc lidem z koleje. Ach jo jsem ve slepý uličce...

pár dní po té

Vally se pořád neukázala, začínám mít o ní strah. Ptala jsem se na ní Devona, ale ten po pár dnech taky zmizel. Snad se neděje něco vážnýho. Ale nestíhám to vůbec řešit. Celý den jsem na výuce a pak se domlouvám s profesorkou Senter na všech okolnostech kvůli prefektství a pak už jen hlídám na koleji ostatní...

......

Devon se objevil! Nakonec uvízl v prefektský koupelně na několik dní.. a hladověl. Bylo to docela depresivní a fakt sem se o něj bála. Byl tak pobledlej a vyhublej. Dala jsem mu jídlo a doprovodila ho na kolej. Snad bude v pohodě. 

 

.......

tak tohle Vally už nedokážu vysvětlit.. 

Přidal Katherine Star ve 7.3.2014 0:00:00
Kategorie: Rok 1994/19955. ročník