ŽvB deníky

Shrnutí prvního ročníku - část 1. - Děravý kotel

Drahý deníku, jelikož jsem si tě koupil až ke dvanácti, napíšu sem vše, co se mi stalo v prvním ročníku, ale musím samosebou začít od začátku toho vše, a tím nemyslím narození se a moje první krůčky waii:

Takže, ráno jsem vstal a udělal ranní hygienu, po všech těch ranních věcech jsem popadl ten můj nejmilejší baťůžek a nacpal jsem si všechny věci, od oblečení, přes dopisy, lístky a seznamy, až kamsi po kartáček na zuby. Poté jsem dělal vše co obvykle, akorát s tím rozdílem že jsem se nemohl dočkat. Po obědě jsem se rozloučil s těmi nejmilejšími: s maminkou, s tatínkem, se sestrou Taylor, s bratříčkem Peterem. Někomu se to může zdát směšné, ale mně bylo teprve jedenáct, začali mi téct slzy a já si začal klást otázky Co když Peter bude smutný, co když se něco stane a já to prošvihnu ? Naštěstí se mi povedlo všechny obejmout a zavřít dveře, pak jsem zamířil k autobusu, koupil si jízdenku. Cesta byla dloooouhá a to hlavně proto, že můj rodný Wildie se nachází až u Irského moře. Cestu ti však popisovat nebudu, mohu ji pouze shrnout jako dlouhou a snad tu nejnudnější. Naštěstí, podařilo se mi to přežít (To bych tu už nebyl unhappy), až jsem spatřil konečně začátek Londýna, revizor mě poprosil o vystoupení, jelikož dál autobus už nejede. Vzal jsem si baťoh a vyšel jsem z autobusu a namířil jsem na nejbližší nádraží. Odtud jsem jel až k velké řece, neměl jsem ponětí jak se jmenovala, ale tušil jsem že je to asi nejdelší řeka Anglie a její jméno my jaksi vypadlo z hlavy, každopádně jsem si vytáhl mapku a podle ní jsem došel až k jakési hospodě, jmenovala se tuším že "děravý kotel", vešel jsem do dveří a fakt že jo, čekalo tam mnoho stejných dětí jako já.

Vím že je tohle krátký zápis, ale já jdu do Portsmucku, kouknout se zda mám dost peněz na prut, abych si mohl vydělat nějaký ty penízky, které mi bohužel chybí. Sice jsem posílal dopis rodičům, ale asi si ho pošťák špatně přečetl a došlo to MNĚ jakožto člověku s příjmením Freeye. Jsem dost naštvaný. Možná zapíšu jen to hlavní z prvního ročníku abych měl čas na přítomnost *kouzelný smajlík co mrká*
Přidal Ray Freeye ve 31.3.2016 0:00:00
Kategorie: 1. ročníkRok 2000/2001