ŽvB deníky

Výhrůžky a schovky.

Michael je super kluk. Ve středu jsme měli létání a OPČM. Zeptala jsem se profesora zda mohu chodit na hodiny studia mudlů a on to probere s kolejním. Proboha! Jsem tak ráda! Asi budu chodit na studia mudlů. Na hodině létání jsme se učili nasedat na koště, jeden kluk z nebelvíru je takové nemehlo, že padá, ale pobavil celou třídu. Dostali jsme jako Mrzimor čtyři body, každý po bodě tedy. Já jsem tak ráda, že jsem získala body. 
Potom byla hodina OPČM. Zde se nejvíce prosadila Jenna. Vlastně jsme se představovali a říkali něco o rodinách. Tak jsem řekla, že jsem rebel. Po hodině jsem šla za učitelem se ho zeptat na to studium mudlů. Zeptá se profesora a uvidíme. Tak se těším. 
Po hodině jsme šli na kolej a mě se začala motat hlava. Bylo mi na zvracení tak jsem běhala na záchod, až mi to zatrhla Alice. Podlomily se mi kolena a zavelela že musíme na ošetřovnu. S Michalem mě táhli po večerce po chodbě a zabouchali na Say, která si mě převzala. Dala mi něco na bolest hlavy a pak si pamatuji jen černočernou tmu. 

( Michael a já)
Jo ještě něco bych zapomněla. Alice mě vzala po hradě a naučila mě různé tajné chodby. Ukázala mi ty základní, tak se sem tam někde scházíme po večerkách, když víme, že prefekti spí … bad children. :D

Ráno jsem se probudila a uviděla Alice. Seděla na posteli a byla taky bledá. Tak jsem ji zmateně pozdravila. Strašně mile se ke mně chovala. Dokonce mi i rozumí co se týká rodičů. Prej ji možná nechají jet domů. Naštvala jsem se a říkala, že nesmí odjet. 
Pak jsem přemluvila Say aby mě pustila. Nechtěla jsem ležet v posteli. Šla jsem tedy ven a čekala na pokoji s Rebeccou. Ztratila hůlku chudák, tak jsme to museli řešit. Tento den byla jen hodina Formulí. Měli jsme ji posunutou na 20:30. Ztratili jsme se ale s kluky jsme nakonec třídu našli, ale Rebecca se neukázala. 
Becca je v nemocnici. Podílala mi vzkaz, že budou muset oparovat. Prej se tam nudí. Formule proběhli v klidu, než so kě mně přisedl Thomas z Havranspáru. Pořád do mě ryl až jsem se naštvala a odsedla. Je možné že bych se mu líbila? Mamka říká, že kluci … co se jim líbí, holka dělají holce naschváli. Do toho se přimotal i Arthur ze Zmiozelu. Sebral mi kouzlem hůlku. Popichoval mě tak jsem mu začala vyhrožovat. Thomas mě chtěl chránit před Arthurem. Rozhádali jsme se a šli na koleje. Bylo těsně před večerkou, a já dostala hlad. Vydala jsem se do kuchyně. Došel tam i Arthur. Měla jsem strach, co když mi něco udělá, ale neudělal. Naučil mě kouzla, povídali jsme si a bavili se když došla Alice a vynadala mi co tu dělám. Chytla mě za ruku a odtáhla na kolej kde jsem dostala pěknej vylágoš co tu prej dělám v bílém ať mažu do černého se obléct. 
S Rebeccou jsme vyrazili k vodě. Tam jsme seděli a povídali si. Dorazil Merovol a povídali jsme si. Naučila jsem se kouzlo nové, ale ne od Merovola. A nakonec jsme vyrazili spát. 

S Rogerem Coldenem se nebavím, je na mě hnusnej a vyhrožuje mi. A já chtěla zkusit být kamarádka. Jak jsem mohla být tak hloupá. Mrzí mě, že je takovej … Michael na mě má dobrý vliv jsem ráda, že je můj kamarád. 
Přidal Ammy Trixit ve 2.5.2014 0:00:00
Kategorie: Betaprovoz1. ročník
;