ŽvB deníky

Famfrpál, páska a učení na zkoušky ....

Ammy


Konečně jsem zkusila famfrpál. Vím, mám strach z výšek, ale překonala jsem to a letěla. Blbli jsme s camrálem a házeli si. V letu se to blbě chytalo. Je to rychlá hra, ale přesto se mi povedlo parkrát chytit camrál a hodit. Nakonec jsme od Jacoba dostali darek. Měla jsem na sobě poprvé dress a bylo to super! Opravdu jsem si to užila. Příští rok bych měla být více aktivní v týmu, teda doufám.

Potom jsme večer blbli a já chtěla jsem zkusit pásku přes oči. Byla to blbá sranda. Michael to zkusil taky po chvíli to bylo pryč, ale já to měla furt. Seděla jsem s paskou na oči a byla slepá, slyšela jen hlasy okolo. Nešlo to vůbec dolů. Snažila jsem se to strhnout i ručně. Pak přišla Ay a když zjistila co se stalo, vodila mě po kabinetech, ale ty byly prázdné. Nakonec to začali lidé vzdávat, pomalu odpadávat. Nakonec mi Michael a Jerry sehnali profesora Jacoba Careye. Díky němu jsem mohla spát v klidu na pokoji, bo bych to jinak nenašla (zakopavala jsem o všechno okolo). I když jsem se klepala ještě dlouho, a mluvila jsem docela z cesty … ráda bych se omluvila, ale mám strach … myslím, že si Ay musí myslet, že jsem cvok, ale já vždy kecám z cesty, když jsem nervózní.

Potom jsme až do rána seděli s Jerrym a povídali si o životě. Já mu řekla o své šílené rodině. Prostě jsme se bavili a užívali si.

Pak ...
Bylo to včera, když jsem se naučila konečně poslední kouzla. Pomohla mi s tím Ay, říkala ať se soustředím. Podle sešitu jsme pak jeli kouzla co umí prváci. Jsem tak ráda, že to umím! Proboha děkuji ti Ay, neproletím u tří předmětů! :3
Celou noc jsem dělala formule, přeměnko a OPČM. Docela problémy mi dělalo vyrážecí kouzlo, ale už ho taky umím! Teď jen procvičuji. Lektvarů se bojím furt, ale věřím, že budeme mít něco lehkého, ne těžkého. Pani profesorka se nám vždy snažila pomoct.
Víš, já si asi lektvary na NKÚ nevezmu, ale o tom je brzo uvažovat.

Další věc ...
Alice je prostě poslední dobou strašně chladná, mám o ni strach, ale nenechá si pomoct, nechce mi cokoliv říci. Celý večer jsem byl z jejího přístupu špatná, že jsem šla spát dřív. Vím, že to nemá lehké, to nikdo. Všichni máme své komplikované životy. To mi připomíná, že jsem dlouho neviděla Merovola. Vlastně jsem neviděla ani Beccu, docela je to děsivé.

No, na zkoušky jsem plně připravena, v nejhorším dostanu Pečka … ale na trolly to nevidím.

Pac a pusu
tvoje Ammy

Přidal Ammy Trixit ve 26.6.2014 0:00:00
Kategorie: Betaprovoz1. ročníkRok 1995/1996
;