ŽvB deníky

Tak už vím co je láska ...

Tak je to tu, Michael mě vzal ven a šli jsme k vrbě mlátičce. Tam mi řekl plno zajímavých věcí, i to že se mu líbím. Nikdy jsem si nemyslela, že se někomu budu líbit. Byli jsme spolu různě možně, celou sobotu jsem vlastně strávila s Michaelem a moc jsem si to užila. Zase mě vodil po hradě a ukazoval tajné místnosti. Ke všemu mě vzal do klubu bylinek, takže jsem se oficiálně stala členkou bylinkového klubu. Po tom co jsem si koupila sazeničku mě Michael dál prováděl po hradě a večer jsme spolu zapádlovali do místnosti kam by se nemělo, ale došel tam Arthur a kluci se pohádali. Nechci aby se kvůli čemukoliv hádali. Nakonec jsme tedy šli spát.

Další den to bylo ještě zajímavější. Začalo to uklouznutím na schodech, v celém hradu nikdo nebyl. Theodor mě táhnul po celém hradě, hledal učitele a nakonec mě hlídala i Jenna. Našli jednu z profesorek, ale toto si pamatuji jako v mlze. Většinu další hodiny jsem mlela z cesty. Pamatuji si jen jak mě učitelka poslala spát. Spala jsem asi hodinu a potom vyletěla jako raketa si půjčit kostým služky. S Rebeccou jsme pak běhali po plese a já si zatancovala s Michaelem. Mám dojem, že tento den padla i první pusa. :o)

Za chvíli nás tanec omrzel a my si šli sednout. Michael mi dal dárek. Dal mi totiž sladké, cukroví. Je to od něho milé. Našla jsem tam i dvě krvavé svíčky. Ty se mi budou hodit. Jsem docela ráda, že má o mě tolik zájem, ale bojím se že zklamu, v nějakém ohledu. :o(

Večer jsme pak seděli s Rebeccou a Merovolem v místnosti a povídali si. O všem možném i nemožném. Myslím si, že jsme dobrá trojka. Už aby se vrátila Becca.

Pondělí, byl den volna, pro prváky. Ten den jsem šla vrátit věci a celý den se odehrával v klidu až na večer. Kdy byly chodby plné prefektů. Můj největší zážitek se stal, když Alice šla náměsíčná ven. Doběhla jsem ji a chtěla chytit, když jsem si všimla Devona, tak jsem zase zapádlovala zpátky. Tam mě chytla Star. Vymluvila jsem se, že hledám kamarádku, tak mě nechala být. Ale že to byly nervy. Mám takový blbý pocit že ti prefekti něco chystali.

Já vím, že mám nudný život. Ale Alice a Michael a moje pády mi to vynahrazují. Teď konečně vím co je to láska a dobrodružství.
Přidal Ammy Trixit ve 6.5.2014 0:00:00
Kategorie: 1. ročník
;