ŽvB deníky

Prázdniny jsou tady ...

Prázdniny začaly a nová dobrodružství taky!
Ráno před odjezdem jsem se probudila celá rozlámaná. Prázdný pokoj mě docela trápil. Vzala jsem kufr, koukla na kamarádčinu prázdnou postel a povzdychla si. Ve vstupní hale jsem mrskla kufr do truhlice na kufry a šla se v poklidu najíst.
Chvíli na to nás svolala profesorka Strawberry, brala nás po skupinkách k přenášedlu. To byla novinka. Musela jsem se toho dotknout, aby mě to odneslo. Starej hrnec …. ach jak zajímavé přenášedla …
Seděli jsme pak v kupé: já, Richard, Jacob, Simon, John a Erin. Docela jsme se bavili až na Ričiho a Erin ti dva spali. Se Simonem jsme docela pokecali o mudlech, docela super kluk. Jacob zase dělal svoje vtípky …
V kotli jsem dostala kufr a ubytovala jsem se. No … Michael zůstal na hradě, dojel až druhý den. Jsme spolu na pokoji a nestydím se za to.

Další den jsem šla do banky. Dostala jsem 29 galeonů a tak jsem šla koupit knihu - lektvary pro druhý ročník. Nějaké jídlo, pomůcky a najednou je z 29 galeonů jenom 19. Dost strašné. Musím si zajít na brigádu. Nebo něják vydělat prachy … pak se je mně nastěhoval Míša a jeho 4 kufry. A pokoj je zaskládaný. Musím sehnat někde kufr …
Vyrazili jsme za Jacobem. Kluci mi udělali překvapení … no a pak mám velké okno.
Probudila jsem se u Alice doma. Alice se mě ptala, zda jsem ok, a jak se cítím. Pamatuji si jen záblesky, to že jsem několikrát upadla na zem a smála jsem se jako blázen. Cítím se opravdu trapně. I když je to ponaučení a spálení prstů… neměl by se tento zapisek jmenovat jinak?… Spálila jsem se a už nikdy tohle neudělám, jsem přece slušná holčička z Mrzimoru… Jsem ráda, že mě ostatní nenechali na pospas osudu….
Ten den co jsem se probudila, jsme hodně řádily s Becci. Becca je totiž drak… :D Běhali jsme všude možně. Koupila mi mudlovské propisky!!! ANO!! MUDLOVSKÉ!!! Jsem za ně tak ráda! Nikdy jsem je neměla! :'D Tohle je tak super dárek.
Pak jsme se cpali sušenkami a dýňovýma paštičkami… prostě super noc.


Další den jsem byla převážně s Míšou. Jacob nám nabídl doučování tak jsem šla. Na lektvary jsem se ráda kouknula, a potom jsme začali hrát flašku. Dost jsme se bavili, ale pak šel Jacob spát. S Míšou jsme šli do děravého kotle. Tam jsme se dali do řeči s Thomasem Walkerem. Je to podivín na to že chodí do Havraspáru. Chodí do 4. ročníku a je to taková třeštidlo. Pokousala mě jeho kniha a pak jsem ho honila po hostinci, než na nás začal být ošklivý chlápek za pultem. Tak jsme šli raději spát.
Přidal Ammy Trixit ve 2.7.2014 0:00:00
Kategorie: BetaprovozRok 1995/1996
;