ŽvB deníky

Narozeninová oslava a další překvapení ...

Ammy

LEKTVARY JSOU KATASTROFA!

Jestli si na zkouškovím nevytáhnu něco co umím tak proletím jak namydlenej blesk a Mang uvidí jen ohnivou čáru. Ke všemu tam nebyla. Ještě že tak na hodině jsem se totálně zmenožnila! To jsi ještě neviděl ... 2x mi z toho vznikla taková břečka, že nalit to někomu do pití má zažívací potíže měsíce. Už jen počkat až nastane výbuch ... Ironie je, že mi nejsou jen lektvary co se musí vařit pod 50 stupni, tedy takzvaným studeným ohněm. Já bych to střílela .... 

Ale přesuňme se k veselejší věci ... 
Alice a Becca mi uspořádali oslavu narozenin. Měli jsme dort a dostala jsem dokonce dárek! Ano já dostala dárek! Už jsem přece velká holka, ale udělalo mi to radost. Mám totiž kamarády. Alice tam udělala plno barevných světýlek a nechali mě sfouknout svíce. Přání neřeknu, jen naznačím týká se to zavěreček. Já jsem tak ráda, že si na mě holky vzpomněly. Thomasovi se vyhýbám, mám z neho strach a jemu to vyhovuje. Vlastně neřekl ani popel. On ví o co jde a já to nebudu rozhrabávat. Blíží se zkoušky a můj žaludej je jako na vodě. Mám strach. Chodím na hodiny ne že by ne ... ale ... prostě mám ze zkoušek strach ... Musím se více začít učit formule.

Takže, bych to shrnula. Jsem dvanáctiletá mladá slečna bez domova. Jediný příbuzný je babička, která si mě nemůže vzít k sobě. Ale co víme, třeba otec zase dostane rozum ... možná ... spíš ne.
Přidal Ammy Trixit ve 9.6.2014 0:00:00
Kategorie: Betaprovoz1. ročníkRok 1995/1996
;