ŽvB deníky

Ammy

Tak první várka zkoušek za mnou. Klepala jsem se u přeměňování jako osika. Dostala jsem za úkol promenit jabko na dort, pak datli a myslím mrkev. Teorie byla docela brnkačka i praxi jsem dala s klidem, vše proměnila, ale … byla jsem vyklepaná.
Potom byly lektvery. Bylo to hrozné. Teorie byla děsná, nevěděla jsem skoro nic, ale tak aspoň na P by to mohlo být. Praxe kupodivu šla mnohem lépe než teorie, ve které jsem nevěděla skoro nic.
Vařili jsme Lehosil a já ho měla do 7 minut hotový. Juhů.
Nakonec jsem šla na kolej. Chvíli jsem si povídala s Michaelem, ale byl po zkouškách tak zničený, že si šel lehnout. Já šla trénovat kouzla a trochu se učit.

V úterý jsme začínali zkouškou z dějin, no chodila jsem docela pravidelně, ale i tak poslední dvě otázky mi docela vyrazili dech. Popravdě dějiny miluji, ale tohle mi opravdu nešlo. Jako bych měla vymeteno v hlavě. S pocitem méněcennosti jsem se vydala na zkoušku z Astronomie, kterou nás učí náš kolejní super učitel. No, tak po příchodu bylo plno a neměli jsme si kam sednout, ale zkouška se mi zdála lehká. Docela jsem se u ní i pobavila, některými otázkami. Seděli jsme v malé učebně a profesor hlídal, abychom neopisovali, no …. ono nebylo od koho opisovat.
Nakonec zkouška z OPČM. Tato zkouška zahrnovala dvě části - praktickou a teoretickou - teoretická část byla jednoduchá a praktická, když jste se učili také. Ale ne všichni z našeho ročníku praktickou zkoušku dali, lidi spíše odpadávali v přeměňování. :(
Nakonec jsem šla si sednout do klidu a narazila na Alice. Šly jsme na střechu a povídali si. Byla jsem tak ráda, že ji zase vidím. Povídali jsme si jak mi je, jak jdou zkoušky a dozvěděla jsem se že Blair je na ošetřovně. Jsem z toho docela v nervech. Pak mě Alice nahnala na večeři. Někdy se chová jako starší sestra. >.< Našla jsem klidné místečko u ošetřovny a našla Merovola. Zkoušel na přeměny tak jsem mu udělala figurínu. Bavili jsme se až do večerky.

Středa, nejhorší den na světě! Kdyby jsi to viděl deníčku!
Prvně létání. Otázky jsem věděla, ale některé byly spíše typovačka. Seděla jsem v lavici a potila studený pot. Ke všemu jsem měla pocit, že se mi Erin a John začínají záměrně vyhýbat. Celé to vygradovalo po kouzelných formulích. Kdy byla praxe i teorie. Naštěstí docela brnkačka. Tedy pro některé.
Pak mě odchytl Thomas. Teda už na formulích nás odchytl. Byl naštvaný, že si ho nevšímáme. No, a pak to celé začalo. Naštvala jsem se i já. Protože jsem měla pocit že Erin a John se mi vyhýbají. Ke všemu Alice je pryč a pak i Blair. Mám jen Michaela, i Becca je mimo mou kolej. Začala jsem na něho ječet, ať mi dá pokoj. A z toho vznikla scénka, kterou musela řešit paní profesorka Lorra Strawberry.
Takže z koleje nemohu bez dozoru, protože se Thomase bojím. Bojuji se strachem, ale je silnější než já. Asi budu muset počkat na prázdniny a přes ně se zotavit, možná bych měla navštívit Rose, teda … no … aby mi pomohla se s tím vyrovnat, nebo Thomasovi neodpustím.

Jo a za chvíli budu zakládat deník do druhého ročníku není to úžasné?!

Pac a pusu 
Tvoje Ammy
Přidal Ammy Trixit ve 26.6.2014 0:00:00
Kategorie: Betaprovoz1. ročníkRok 1995/1996
;