ŽvB deníky

Před zkouškami ...

Ammy

Pomalu se blíží naše zkoušky z prvního ročníku. Dneska budu muset zkusit jít dělat lektvary. Poslední dny se mu nevede. …
Měla jsem narozeniny, moje dárky? Michael spadl ze schodů, nebo já ani nevím co se stalo, natloukl si a nepoznává nikoho …. a pak Alice … jsem v nebezpečí života. Asi brzo nebudu na tomto světě.
Prostě super narozeninová párty, se super narozeninovým dárkem.
Je mi tedy dvanáct a necítím se nějaká jiná. Poslední dny jsem do tebe nepsala, tak si to zrekapitulujeme.

Po vánocích bylo vše takové stereotypní, jediné plus, otevřeli nám knihovnu, hned jsem si půjčila knihy a zjistila, že kouzelníci neznají vůbec mudlovský svět! Tu knihu co napsal jeden kouzelnik jsem měla chuť zahodit a zničit.
Zase jsem si něco udělala, takže jsem ležela s otřesem mozku na ošetřovně, ale bylo to příjemné odreagování.

Další věc, zmizel Daniel Styx. Blair je z toho na mrtvici … nevím jak ji pomoci, když neumím pomoct ani sobě a Alice! Blair mám o ni strach tolik ji to ranilo. Bystrozoři to vyšetřují, ale mám pocit, že jsem toho zjistila víc než oni …

Pak Valentýn, dostala jsem od Amorka asi 3 přání. Recitoval mi to ve vstupní síni. Všichni na mě koukali. Cítila jsem se jako idiot. Michael mi dal dárky, já zase nic neměla cítím se tak blbě. On má o mě strach, já zase o něho. Miluji ho, ale mám strach, že ho tolik zklamu.
Valentýn jsme běhali spolu. Vlastně to bylo krásné.

No a po Valentýnu jsme s Merovolem hledali Alice. Vysvětlím to. Alice nechce spát na koleji. Vlastně … odešla z koleje úplně. Jsem z toho špatná. Alice se mě ujala, hned když jsem dorazila beru ji jako starší sestru. Když utekla, já ji hledala v lese a tam najednou byl vlk … utíkala jsem a vlk za mnou … proboha … myslela jsem, že umřu. Naštěstí mě nechal být, prostě jsem tam seděla a brečela. Našel mě Merovol a okamžitě nahlásil Hagridovi, že mě napadl vlk. Pak mě odvedl do školy, kde jsem se málem sesypala. Šli jsme si sednout někam kde byl klid a povídali si.

No a poslední dny … před narozeninami …? Jack a John se totálně pomátli. Ay se něco přihodilo je tak bledá, mám o ni strach … jako by se vyhýbala lidem. John, nakonec jsem i ráda, že tam je. Pomáhá mi v lektvarech … Jack je asi na záchytce, měli by ho zavřít do cvokhauzu. Vytahival nůž řval, že se chce zabít. Chytla jsem těn nůž za ostří a pořezala si ruku … prostě super ... Sayka mi ji ošetřila, ale mám na ní jizvu.

Tak tohle jsou poslední měsíce na škole. Myslíte si že je všechno ok a najednou zjistíte … že se vám vše sype pod rukama.
Přidal Ammy Trixit ve 5.6.2014 0:00:00
Kategorie: Betaprovoz1. ročník
;