ŽvB deníky

Příjezd do Bradavic a jak se mi zhroutil sen.

Ráno při odjezdu do Bradavic jsem se probudila a rychle vzala věci. Vydala jsem se do kotle kde jsem našla Beccu … s tou jsme šly do vlaku. Seděli jsme spolu v kupé, když se připojil Merovol a Rebecca. Kecali jsme o věcech a bradavicích. Všichni jsme měli hlad a kručelo nám v břiše.


Po příjezdu do Prasinek jsme museli zůstat na kraji. Prošli prvně starší ročníky a pak mi. Došli jsme do předsálí kde si nás vzal bokem profesor a po skupinkách jsme šli ke klobouku. Když vyvolali moje jméno, šeptala jsem Zmiozel. Prosila jsem klobou abych tam šla … za Beccou … a on mě poslal do MRZIMORU! Jak si tohle mohl vůbec … dovolit! Matka mě zabije! Otec mě zabije! Ale mám tam Rebeccu. Jsme s Rebeccou na pokoji cože je super, ale mám strach. Jsme tam sami a znám jenom Molly. Je to super holka a pak Alice.


Na koleji jsem došla do síně a koukám nemám kufr! Tak jsem řekla kolejnímu a on ho nechal donést skřítkem. Konečně jsem měla všechno. Mohli jsme se jit … seznámit. Pomohly jen bertíkovy lentilky. Jsem tak ráda že tam mám Rebeccu … ale je mi líto, že s námi není Becca.
Stejně mě mamka s otcem pěkně natlučou až se vrátím domů. Jsem černá ovce rodiny.
Přidal Ammy Trixit ve 27.4.2014 0:00:00
Kategorie: 1. ročník